SELECTIE JAZZ 3 uur per week inclusief extra dansvak

Lessen met kwaliteit van een professionele opleiding. In de Selectie zitten de dansers die ambitie hebben iets te bereiken met dans. Een gevarieerd menu voor iedereen met talent die de mogelijkheid heeft door te groeien in de dans- en theaterwereld!

De houdbaarheidsdatum van professionele danseressen eindigt al vroeg! Daarom is de selectie er al voor kinderen vanaf 7-8 jaar, de ideale leeftijd om een professionele dansopleiding te beginnen.

De studenten worden goed en breed opgeleid om door te kunnen vloeien naar bijv. een dansacademie. In afgelopen jaren zijn leerlingen doorgestroomd naar Lucia Marthas, ROC Haarlem en de theaterschool in Amsterdam.

 

KEUZEVAKKEN KLASSIEK BALLET, TAP EN/OF MODERN:
Er zijn 3 keuzevakken waar iedereen die aangenomen wordt in de Selectie Jazz zich voor aan kan melden. Om de basis van alle techniek en je lichaamshouding sterker te maken bieden we dit keuzevak aan.

Kledinglijn Marcella van Altena: (verplicht in de Selectie)
Op de website http://www.decrowearengifts.nl/marcellavanaltena kunt u de kleding/schoenen bestellen. Op de dansschool is een pas serie aanwezig van alle artikelen. Uw bestelling wordt automatisch op de dansschool afgegeven.

Jazz-Showdance Selectie:
Zwarte stretch jazzpants / trainingspak dansschool
Zwart hemdje
Zwarte gympen / sokken / dancesneakers
Lange haren in staart of knot

Audities:
Om aangenomen te worden in de Selectie zijn er jaarlijks audities waarin zowel de huidige Selectie als de nieuwe talenten worden getest. De allerbesten komen uiteindelijk in aanmerking voor de Selectie. De audities in 2019 zijn: 23-24-26 mei 2019.

 

Selectie 1B tijdens de Eindshow 2013

Fysiotherapeut:
Ilse Meeusen van Fysiotherapie Praktijk Meeusen uit Zwanenburg is verbonden aan onze Selectie Opleiding. Alle blessure behandelingen tijdens de Opleiding lopen via Ilse Meeusen. Ilse is gespecialiseerd in blessures die kunnen ontstaan door het dansen en vooral de behandeling daarvan.

 

TIP!!!!! Gezinnen die bij Zorg en Zekerheid met een GeZZinspakket zijn verzekerd kunnen € 50,= vergoeding declareren! Wij zijn aangesloten bij de NADB die bij de NOC-NSF is aangesloten waardoor u deze vergoeding kunt aanvragen. Vraagt u ons gerust naar de voorwaarden.

Selectie 3 tijdens onze Eindshow 2013

Het cursusgeld is standaard per maand, deze betaalt u altijd de 1e van de maand. Betaling alleen via de automatische incasso. Het totaal aantal lessen in een seizoen gedeeld door 12 maanden. U betaalt dus geen vakantie’s maar alleen de lessen.

Voor elke danser die dmv de Bootcamp toegelaten is tot onze selectie Opleiding geldt het Selectie regelement