SELECTIE HIP-HOP  is onderverdeeld in 3 onderdelen:

HIP-HOP SMALLGROUPS:
Dit zijn Hip-Hop teams die samengesteld zijn uit 7 dansers, verdeeld in 3 leeftijdscategorieen: KIDS, JUNIORS & ADULTS.

HIP-HOP FORMATIONS:
In een formationteam zitten tussen de 8-24 dansers. Deze worden ook verdeeld in 3 leeftijdscategorieen net als de smallgroups.

DUO-SOLO:
Iedere danser die zich heeft geplaatst voor een smallgroup en/of formationteam kan tijdens de landelijke wedstrijden ook deelnemen aan de duo en/of solo wedstrijden. Dit betekent dat je op 1 wedstrijddag in meerdere onderdelen meedanst.

WEDSTRIJDEN:
Vanaf November start het wedstrijdseizoen met gemiddeld 1 wedstrijd per maand op zaterdag. Er zijn 2 weekenden per jaar waar zowel zaterdag als zondag gedanst wordt. De Dutch Open in Januari en het NK in Mei.

Kosten voor de wedstrijden:
15,- start en registratie kosten per jaar. 8,- per wedstrijd entree voor deelnemers/bezoekers 1x per jaar dansen we de Dutch Open (internationale wedstrijd) waar de kosten 10,- per onderdeel bedragen per team zijn 2 captains die zorgdragen voor het innen van het wedstrijdgeld, wassen teamkleding, vragen enz. De teamkleding kan uit sponsoring voortkomen, of uit eigen bijdrage.

Duo- Solo Selectie:
Dit is een training waarin zowel Duo’s als Solo’s werken om zo goed mogelijk op de wedstrijden te verschijnen. Er wordt gewerkt aan de performance oa kleding, make-up, houding enz enz, conditietraining en concentratielessen. Het is de bedoeling dat iedereen zijn of haar eigen choreografie maakt, uiteraard onder begeleiding.

KIDS FORMATION TEAM ‘UNEXPECTED’ VICE-WERELKAMPIOEN in Oostenrijk

 

 

Audities:
Om aangenomen te worden in de Selectie zijn er jaarlijks audities waarin zowel de huidige Selectie als de nieuwe talenten worden getest. De allerbesten komen uiteindelijk in aanmerking voor de Selectie. De audities in 2019 zijn: 23-24-26 mei 2019.

 

Fysiotherapeut:
Ilse Meeusen van Fysiotherapie Praktijk Meeusen uit Zwanenburg is verbonden aan onze Selectie Opleiding. Alle blessure behandelingen tijdens de Opleiding lopen via Ilse Meeusen. Ilse is gespecialiseerd in blessures die kunnen ontstaan door het dansen en vooral de behandeling daarvan.

 

TIP!!!!! Gezinnen die bij Zorg en Zekerheid met een GeZZinspakket zijn verzekerd kunnen € 50,= vergoeding declareren! Wij zijn aangesloten bij de NADB die bij de NOC-NSF is aangesloten waardoor u deze vergoeding kunt aanvragen. Vraagt u ons gerust naar de voorwaarden.

Het cursusgeld kan in maandelijkse termijnen worden voldaan met een 1e aanbetaling bij inschrijving. U verbindt zich echter voor een hele cursus. Een ieder die zich inschrijft verbindt zich automatisch aan onze algemene voorwaarden.

Betaling alleen via de automatische incasso. Het totaal aantal lessen in een seizoen gedeeld door 12 maanden. U betaalt dus geen vakantie’s maar alleen de lessen.

Voor elke danser die dmv de auditie of het examen toegelaten is tot onze selectie Opleiding geld het Selectie regelement