NIEUW!!! LaBlast dance & fitness workout bij Marcella van Altena

LaBlast® is een dance & fitness programma ontwikkeld door meervoudig wereldkampioen Latin Louis van Amstel.

Louis van Amstel die in 1982 startte met dansen bij toen nog dansschool Lies van Altena heeft 19 jaar geleden na een zeer succesvolle danscarrière de overstap gemaakt naar Amerika. Al snel veroverde Louis een contract bij het welbekende tv-programma Dancing with the Stars waar hij met oa Priscilla Presley en Kelly Osbourne heeft gedanst en met de laatst genoemde ook de finale wist te behalen.

Tijdens dit goed bekeken programma in Amerika waar wekelijks 25 miljoen mensen naar kijken is het idee ontstaan van LaBlast. Veel celebrities wilde graag verder gaan met dansen maar hun mannen niet. 6 jaar geleden is LaBlast echt gestart in Amerika en is het op dit moment de wereld aan het veroveren.

Onze instructeurs zijn opgeleid door Louis van Amstel. Louis is als kleine jongen begonnen bij Marcella van Altena en nog altijd draagt hij de dansschool een warm hart toe.

LaBlast® is een leuke, hoge energie-dans fitness workout die mensen uitdaagt en inspireert. Het plezier van dansen en het effect van een cardio workout.

De les start met een goede warming-up. Daarna worden de basispassen van diverse dansen en dansstijlen gebruikt voor een echte workout. De intensiteit van de bewegingen kun je zelf naar eigen mogelijkheden aanpassen. Je kunt de oefening zo zwaar maken als je zelf wilt en aankunt.

Je wordt soepeler door benen en armen intensief te gebruiken en je verbrandt vet. Je werkt met verschillende spieren en daardoor verbeter je de conditie. Door de swingende muziek en de leuke danspassen is LaBlast® een andere manier van fitness. We sluiten af met een cooling-down.

Dit unieke concept maakt dat zowel de beginnende als de gevorderde danser aan deze workout kan deelnemen. Je hebt voor LaBlast® geen danspartner nodig.

Muziek is een belangrijk onderdeel,variërend van pop, rock, hiphop, country, disco en alles daar tussenin.