Voor kinderen vanaf 2,5 jaar

Vroeg beginnen met dansen is niet alleen leuk maar ook verstandig. In deze cursus worden kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met muziek en beweging.

Kiddy Dance is ontstaan uit het idee dat er voor deze leeftijdsgroep weinig bewegingsactiviteiten zijn die een speels karakter hebben, maar waarbij ook wordt gelet op de algemene sociale ontwikkelingen, motorische vaardigheid en ontwikkelen van enthousiasme voor bewegen op muziek.

Kiddy Dance voor kids van 2,5 – 4 jaar jaar:
In deze les dansen de kids zonder ouders die uiteraard wel mogen blijven kijken in ons bargedeelte.

Anouk en Lieke dansen een stukje Mega Mindy uit de les:

In welke leeftijdsgroep hoor ik thuis?
De leeftijd die het kind voor 1 oktober 2019 bereikt, bepaalt in welke leeftijdsgroep het kind komt.

De laatste les mogen ouders en broertjes, zusjes, opa’s en oma’s komen kijken (en meedoen). Alle Kiddy’s krijgen die dag een certificaat als beloning en herinnering aan een seizoen dansen.

Anouk en Lieke dansen “dit is mijn lijf” uit het Zandkasteel:

Lesuitleg:

Kiddy Dance is leren dansen en bewegen op muziek die jonge kinderen aanspreekt; zoals Mega Mindy, Piet Piraat, K3, Kinderen voor Kinderen,disco en nog veel meer. Het niveau van de oefeningen en dansjes wordt aangepast aan het gemiddelde niveau van de kinderen.

In ons bargedeelte hebben we voor al onze gasten GRATIS WIFI. U kunt dus tijdens de les van uw zoon/dochter nog wat doorwerken of gewoon even surfen over het internet.

Stichting Leergeld Haarlemmermeer:
Niet voor elk gezin is het financieel gezien vanzelfsprekend dat de kinderen kunnen dansen. Om er toch voor te zorgen dat alle kinderen gelijke kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen kan Stichting Leergeld Haarlemmermeer wellicht hulp bieden. Meld u aan via: www.meerleergeld.nl , na ontvangst van uw aanmelding krijgt u zo snel mogelijk bericht.

Zijn er kledingvoorschriften?
Er zijn geen kledingsvoorschriften wel is belangrijk dat het kind kleding draagt waar het zich prettig in voelt, geen gladde schoenen.

Het cursusgeld kan in maandelijkse termijnen worden voldaan met een 1e aanbetaling bij inschrijving. U verbindt zich echter voor een hele cursus. Een ieder die zich inschrijft verbindt zich automatisch aan onze algemene voorwaarden

Betaling alleen via de automatische incasso. Het totaal aantal lessen in een seizoen gedeeld door 8 maanden. U betaalt dus geen vakantie’s maar alleen de lessen.