Vanaf groep 1 t/m voortgezet onderwijs

Een zeer populaire cursus waarin een combinatie is gevonden van Film, Musical, Show en Jazz-dance. De leeftijdsgroepen zijn zorgvuldig opgebouwd t/m volwassen. Vanaf Oktober t/m Januari werken we aan een thema waar de dansers  begin Februari hun certificaat voor kunnen halen. Daarna starten de voorbereidingen voor de grote theatershow die eind juni 3x in schouwburg ‘de Meerse’ te zien zal zijn. ( 22-23 juni 2019)

 

In welke leeftijdsgroep hoor ik thuis?
Ga je in september 2019 naar groep 2 dan dans je in seizoen 2019-2020 bij ons in groep 1-2, ga je bijvoorbeeld naar groep 7 dan kies je voor groep 7-8 in het lesrooster. Voor alle voortgezet onderwijs leerlingen kies je de klas waar je in september 2019 in gaat beginnen.

 

Reguliere groep 5-6 jaar / 7-9 jaar tijdens onze theatershows:

Selectie 2 Jazz:

Selectie 4 Jazz:

Combinatie Lesprijzen:
Voor de kids die meerdere cursussen volgen, bijvoorbeeld Jazz-Showdance en Hip-Hop/Streetdance zijn er kortingen in een combinatie lesprijs. U kunt deze vinden bij de cursusprijzen.

Kledinglijn Marcella van Altena:
Op de website http://mva.decroshop.nl/ kunt u de kleding/schoenen bestellen. Op de dansschool is een pas serie aanwezig van alle artikelen. Uw bestelling wordt automatisch op de dansschool afgegeven.

Jazz-Showdance:
Zwarte stretch jazzpants / trainingspak dansschool
Zwart hemdje
Zwarte gympen / sokken / dancesneakers
Lange haren in staart of knot

In ons bargedeelte hebben we voor al onze gasten GRATIS WIFI. U kunt dus tijdens de les van uw zoon/dochter nog wat doorwerken of gewoon even surfen over het internet.

Stichting Leergeld Haarlemmermeer:
Niet voor elk gezin is het financieel gezien vanzelfsprekend dat de kinderen kunnen dansen. Om er toch voor te zorgen dat alle kinderen gelijke kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen kan Stichting Leergeld Haarlemmermeer wellicht hulp bieden. Meld u aan via: www.meerleergeld.nl , na ontvangst van uw aanmelding krijgt u zo snel mogelijk bericht.

In het filmpje hieronder de dansers uit Selectie Jazz 1A Eindshow 2014

Selectie Opleiding:
Voor de dansers die meer willen en kunnen hebben wij een Selectie Opleiding, de uitgebreide informatie kunt u vinden onder de button Selectie.

TIP!!!!! Gezinnen die bij Zorg en Zekerheid met een GeZZinspakket zijn verzekerd kunnen € 50,= vergoeding declareren! Wij zijn aangesloten bij de NADB die bij de NOC-NSF is aangesloten waardoor u deze vergoeding kunt aanvragen. Vraagt u ons gerust naar de voorwaarden.
Het cursusgeld kan in maandelijkse termijnen worden voldaan met een 1e aanbetaling bij inschrijving. U verbindt zich echter voor een hele cursus. Een ieder die zich inschrijft verbindt zich automatisch aan onze algemene voorwaarden.

Betaling alleen via de automatische incasso. Het totaal aantal lessen in een seizoen gedeeld door 10 maanden. U betaalt dus geen vakantie’s maar alleen de lessen.