Vanaf groep 1 t/m voortgezet onderwijs

HIP-HOP / STREETDANCE Voor de jeugd en volwassenen absoluut niet meer weg te denken in deze tijd! Zelfs de allerkleinsten  kunnen op een speelse wijze leren Hip-Hoppen. Buiten het feit dat je net zo leert dansen als wat je in de videoclips ziet, is het fantastische manier om jezelf uit te leven.

 

In welke leeftijdsgroep hoor ik thuis?
Ga je in september 2019 naar groep 2 dan dans je in seizoen 2019-2020 bij ons in groep 1-2, ga je bijvoorbeeld naar groep 7 dan kies je voor groep 7-8 in het lesrooster. Voor alle voortgezet onderwijs leerlingen kies je de klas waar je in september 2019 in gaat beginnen.

 

In het filmpje hieronder kunt u zien wat er al mogelijk is met kids tussen de 7 en 10 jaar. In onderstaand filmpje het team THE CHEETAHS NEDERLANDS & RANKING KAMPIOEN 2016 & VICE KAMPIOEN EK HIP-HOP in Tsjechie & WERELD KAMPIOEN HIP-HOP CHILDREN SMALLGROUPS in Oostenrijk.

Muziek:

De lessen worden gegeven op een mix van de allernieuwste muziek die speciaal voor ons danscentrum worden afgemixt.

 

 

Combinatie Lesprijs Korting:
Voor de kids die meerdere cursussen volgen bijvoorbeeld, Jazz-Showdance en Hip-Hop/Streetdance zijn er kortingen in een combinatie lesprijs. U kunt deze vinden bij de cursusprijzen.

Hip-Hop wedstrijden !!!! Wil en kan je meer??? Kijk op onder de button Selectie Hip-Hop daar vind je alle informatie.

In ons bargedeelte hebben we voor al onze gasten GRATIS WIFI. U kunt dus tijdens de les van uw zoon/dochter nog wat doorwerken of gewoon even surfen over het internet.

Stichting Leergeld Haarlemmermeer:
Niet voor elk gezin is het financieel gezien vanzelfsprekend dat de kinderen kunnen dansen. Om er toch voor te zorgen dat alle kinderen gelijke kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen kan Stichting Leergeld Haarlemmermeer wellicht hulp bieden. Meld u aan via: www.meerleergeld.nl , na ontvangst van uw aanmelding krijgt u zo snel mogelijk bericht.

TIP!!! Gezinnen die bij Zorg en Zekerheid met een GeZZinspakket zijn verzekerd kunnen € 50,= vergoeding declareren! Wij zijn aangesloten bij de NADB die bij de NOC-NSF is aangesloten waardoor u deze vergoeding kunt aanvragen. Vraagt u ons gerust naar de voorwaarden.

Het cursusgeld kan in maandelijkse termijnen worden voldaan met een 1e aanbetaling bij inschrijving. U verbindt zich echter voor een hele cursus. Een ieder die zich inschrijft verbindt zich automatisch aan onze algemene voorwaarden.

Betaling alleen via de automatische incasso. Het totaal aantal lessen in een seizoen gedeeld door 10 maanden. U betaalt dus geen vakantie’s maar alleen de lessen.